Spicy græskarsuppe Denne lækre suppe fylder godt i maven og iver fornyet energi, fordi den indeholder chili, ..
Pil og hak løg.
Svits løgene i kokosolie til de bliver blanke.
Hokkaidoen vaskes og skallen skæres væk.
Kernerne fjernes, og græskarkødet skæres i 2x2 cm.
Græskarkødet tilsættes sammen med 5 dl. vand, presset hvidløg, revet ingefær, chili og de bankede citrongræs.
Suppen simrer i ca. 20 minutter.
Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og varm dem lidt på en pande med lidt smør eller kokosolie.
Tag citrongræsset op.
Blend suppen.
Tilsæt kokosmælk, salt, peber og varm suppen op.
Anret og server hver portion med græsk yoghurt, gulerødder, olivenolie, græskarkerner og top med persille eller grønkål.
Se hvordan du bruger citrongræs:
Spicy græskarsuppe https://foodbloggen.dk/food/spicy-graeskarsuppe/ 10. February 2020 Copyright 2020-2021 Foodbloggen.dk