Æggewraps med hytteost

  • den 4. juni 2020
  • Likes!
wraps

Æggewraps med hytteost

Står du lige og mangler en ny frisk idé til mad, som du kan tage med på farten, til frokosten på kontoret, det hurtige mellemmåltid eller vil du bare prøve noget nyt til aftensmaden?

Så er disse Æggewraps bare sagen! Kom hvad som helst i som fyld, det er kun dit køleskab der sætter grænsen 🙂

Og så gør det jo heller ikke noget at den er fuld af proteiner, frisk smag og velvære, vel?

Æggewraps med hytteost
Forb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Hovedretter, Snack
Køkken: Dansk
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
Til Wraps
  • 4 stk Æg
  • 200 gram Hytteost
  • 40 gram Hampefrø , eller du kan bruge en blanding af sesamfrø og hele hørfrø
  • ½ tsk himalaya salt
  • Peber , friskkværnet
  • Smør til at stege i
Til Fyld
  • Salatmix, spinat, rucola, eller hvad du har
  • Asparges
  • Rød spidskål
  • Rød peberfrugt
  • Reven gulerod
  • Rødløg
  • Laks eller kylling
  • Cashewnødder
  • Evt. hjemmelavede tørrede tomater, se opskriften her på siden eller find linket nederst i denne artikel. Du kan også finde link til at købe dem færdige nederst.
Dressing: hjemmelavet guacamole
  • 2 stk Modne avokadoer
  • 1-2 fed Hvidløg
  • 1/4 stk Citron , du skal bruge saften fra den
  • Himalaya salt og peber , find link i bunden af artiklen til køb
Sådan gør du
Fremgangsmåde på æggewraps
  1. Rør alle ingredienserne godt sammen.

  2. Varm en pande med lidt smør.

  3. Kom ⅓ del eller ½ del æggemasse på en opvarmet pande med smør på.

  4. Lad den ligge til den er færdig på den ene side ca. 4-6 min. og vend den så om på den anden side.

    wraps_pande
  5. Steg resten på samme måde.

  6. Læg æggewraps på bagepapir med guacamole, laks, salat, grøntsager og cashewnødder og evt. ovntørrede tomater.

  7. Rul bagepapiret godt rundt om alle æggewraps og luk enderne sammen.

  8. Når de skal spises skære du dem over på midten.

Dressing: hjemmelavet guacamole
  1. Blend avocadoer, hvidløg, citronsaft, salt og peber sammen.

Opskriftsnoter

Tips:

Ovntørrede tomater er et must i mit køleskab, nemme at lave og med en fantastisk lækre sød smag. Hver gang jeg tilbereder tørrede tomater bruger jeg altid 1 kg tomater, for de bliver spist meget hurtigt. De kan bruges som tilbehør til næsten alt, samt i salater. Du kan også tørrer store tomater, fremgangsmåden er næsten den samme, de skal bare have 4-5 timer i ovnen.

Holdbarheden er ca. en uges tid på køl.

Links til Ovntørrede tomater her på siden

Links til ingredienser du kan købe:

Hørfrø

Hampefrø

Sesamfrø

Himalaya salt

Soltørrede tomater

Genbrugs aliminiumsfolie

 

 

Artikel Tags:
· · ·
Artikel kategorier:
Fisk · Grøntsager · Kylling · Mad · Opskrifter · Salater · Tilberedninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
24 ⁄ 12 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...