Om Foodbloggen

Foodbloggen er oprettet og administreret af nedenstående passionerede madelskere som løbende kreerer sunde retter, spændende retter som er i balance med din krop og nu også klimaet, så vi kan sætte et så lavt CO2 aftryk som muligt, ud fra de råvarer vi som forbrugere har adgang til i Danmark.

Michael og Heidi kommer med hver deres erfaring på madområdet, og derfor er de ikke altid enige om hvordan tingene skal gøre, men det er charmen med mad. Hver mand laver tingene forskelligt. Der skal være plads til alle her, og ingen er perfekte.
Selvom de kan være uenige, er de dog enige om 1 ting. At lave lækker mad til folket, uanset niveau du måtte være på. Alle kan være med her på bloggen, ingen retter er for svære!

Michael og Heidi laver løbende mad sammen i køkkenet og laver ligeså opskrifter som inspirerer os alle, og igennem dette for de nye ideer til udvikling af andre spændende retter som er til gavn for os alle.

Om Heidi

Min store passion er at hjælpe dig til at skabe et liv fyldt af energi, sundhed og velvære ved at bringe krop og sind i balance.heidi

I 2017 er jeg certificeret kostvejleder ved Lene Hansson Academy, med særlig fokus på optimeret velvære gennem en rigtig kostkombinering og syre-base balance.

Sund kost har været min store interesse i mange år. Da jeg fik mulighed for at tage en uddannelse som kostvejleder, slog jeg til.

Jeg fandt hurtig ud af, hvad rigtig kostkombinering og syre/base balance gjorde ved mig.

Inden jeg lagde min livsstil om havde jeg bl.a. forkølelse, træthed, hovedpine, oppustet mave, en utrolig sød tand og generelt dårligt immunforsvar.

Så ved at spise efter kostkombinering og syre/base principperne, har jeg et super godt immunforsvar, ingen oppustet mave efter måltid.

 

 

Om Michael

Jeg er udlært kok i 1996 og har arbejdet på flere udenlandske restauranter samt på Grønland.Om Foodbloggen

 

Ligeså sidenhen arbejdet som køkkenchef på flere danske restauranter. Har udgivet kogebøger og åbnet 2 restauranter fra bunden, for forpagtere der ønskede at udleve drømmen som selvstændige kroejere.

Tiden er kommet til at dele ud af min viden, i håbet om at gøre livet lidt mere spændende i køkkenet.
Jeg ønsker at gøre op med hvor nøjagtigt alting skal være i forhold til ernæring, mængde og kulhydrater. Lad os dog for pokker leve livet, vi har kun det ene!
Ikke sagt at ernæring ikke skal være rigtig.For det er den. Det bliver bare for meget når der ikke er andet i tv end disse ernæringsprogrammer, hvor man udfordrer mennesker til at spise næsten ingenting, for at kunne leve sundt. Husk at spise 257 gram grøntsager, lidt mindre kød osv. Man kan også blive for forskrækket!

Jeg glæder mig også til at se jeres opskrifter, og hvad I gør hjemme i køkkenet til fester, komsammener og til de små festlige aftener med kæresten, konen eller noget helt tredie.

 


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...