Prinsessekager
Her får du de fineste lækre dessertkager, som dine børn vil elske. Og ja, faktisk havde vi børnene med i køkkenet i dag, hvor vi lavede disse kager, som i skrivende stund næsten alle er spist.
De er gode til børnefødselsdagen eller til kaffen, når du lige skal have en hapser.
Skal børnene med i køkkenet, så læg ud med disse supernemme kager, som også er sjove at lave. De kan laves hurtigt, og da det hele skal røres sammen med en pisker, og så i forme bagefter. Så spring ud i det, og lad dine børn komme en tur i køkkenet.
Lækre hurtige muffins til børnefødselsdagen eller til den lille sult.
- 2 stk Æg
- 100 gram Smør
- 3 dl Sukker
- 3 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 70 gram Bær, bananmos eller æblestykker vendt i kanel
- 2 tsk vanillesukker
- Lidt flormelis
- Kogende vand
- Frugtfarve
- Krymmel
-
Pisk æg og sukker sammen til det er skummende
-
I mellemtiden har du smeltet smør i en gryde, så det er flydende. Dette kommer du i æggemassen i en tynd stråle, medens der stadig piskes.
-
Dernæst kommer du mel, bagepulver, vanillesukker, mælk og frugtfyldet i. Der røres godt rundt på lav hastighed med piskeren.
-
Kom nu dejen op i muffinsforme, de skal være lige over halvt fyldte.
-
Bag dem i ovnen på en bageplade ved 180 grader i 22 minutter.
TIPS:
Du kan bruge hvilken som helst form for frugt. I disse her, har vi brugt hindbær, men jordbær, bananmos eller solbær, blåbær og for så hvidt og små æblestykker, vendt i kanelsukker, kan bruges.