Om mig

Jeg er udlært kok i 1996 og har arbejdet på flere udenlandske restauranter samt på Grønland.Om mig

 

Ligeså sidenhen arbejdet som køkkenchef på flere danske restauranter. Har udgivet kogebøger og åbnet 2 restauranter fra bunden, for forpagtere der ønskede at udleve drømmen som selvstændige kroejere.

Tiden er kommet til at dele ud af min viden, i håbet om at gøre livet lidt mere spændende i køkkenet.
Jeg ønsker at gøre op med hvor nøjagtigt alting skal være i forhold til ernæring, mængde og kulhydrater. Lad os dog for pokker leve livet, vi har kun det ene!
Ikke sagt at ernæring ikke skal være rigtig. Det bliver bare for meget når der ikke er andet i tv end disse ernæringsprogrammer, hvor man udfordrer mennesker til at spise næsten ingenting, for at kunne leve sundt.

Jeg glæder mig også til at se jeres opskrifter, og hvad I gør hjemme i køkkenet til fester, komsammener og til de små festlige aftener med kæresten, konen eller noget helt tredie.


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...