Denne skønne salat er supermættende, og man får virkelig brugt kæberne og får tygget godt her. Det skaber også en mæthedsfornemmelse.
Denne skønne salat er supermættende, og man får virkelig brugt kæberne og får tygget godt her. Det skaber ..
-
1
dl
sorte quinoa frø
(findes også i hvide og
røde) - 2 dl Vand (til kogning af quinoa)
- 100 gram grønkål
- 2 stk appelsiner
- 2 stk avocado
-
4
spsk
olivenolie
øko koldpresset ekstra
jomfru - ½ Citron Saften fra denne
- Salt og peber
- 2 dl vand
- 4 spsk himalaya salt
- 200 gram Mandler
mandler
-
Tænd ovnen på 150
grader. -
Kog 2 dl. vand i en gryde. Tilfør saltet og tag gryden af kogepladen.
-
Læg mandlerne i blød i
vandet i ca. 20 minutter. -
Hæld alt vandet fra og fordel dem på en bradepande på bagepapir.
-
Kom evt. mere salt på mandlerne og bag den i 20-25 minutter.
salaten med appelsiner og grønkål
-
Kog quinoa efter vejledningen.
-
Skyl og riv grønkålen i mindre stykker.
-
Læg grønkålen i en skål
med kogt vand og efter 2 minutter hældes vandet fra. -
Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver.
-
Skær avocadoerne i skiver.
-
Vend det hele på et fad.
-
Bland dressingen sammen i en skål og hæld den over salaten.
-
Top med saltet mandler
-
Quinoa har et bitterstof på overfladen, så skyl frøene godt i koldt vand før brug.
1 del quinoa til 2 del vand koges i ca. 15 minutter.