Hakket peberbøf

  • den 18. september 2019
  • Likes!
kommer-snart

Sommerret til de lune aftener, evt. til sensommeren på terrassen, hvor man ellers ikke lige ved at man skal lave af aftensmad.

Hakket peberbøf

Hakket peberbøf

Sommerret til de lune aftener, evt. til sensommeren på terrassen, hvor man ellers ikke lige ved at man skal lave ..

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: oksekød
Antal: 4 personer
Kalorier: 550 kcal
Ingredienser
  • 600 gram Hakket oksekød
  • 2 spsk grønne peberkorn
  • 2.5 dl cremefraiche
  • salt
  • 75 gram smør
  • 1 dl vand
  • 1 stk oksebouillion terning
  • 3 spsk lidt fløde eller madfløde
  • 1 spsk Estragon frisk eller tørret
Sådan gør du
  1. Hak peberkorn og rør dem i det hakkede kød i en skål.

  2. Form dernæst kødet i 4 lige store bøffer, og form til godt med en kniv, så de er faste i formen.

  3. Krydr bøfferne med salt og steg dem på panden i smør i 4 minutter på hver side.

  4. Tag dem så af panden, og pak dem ind i staniol eller andet, for at holde dem varme, imedens du laver saucen.

  5. Hæld vand og boullionterning på panden, og lad det simre godt ind på høj varme.

  6. Tilsæt cremefraiche og skru varmen ned og lad det simre lidt.

  7. Tilsæt så fløden og tilsæt så flere hakkede peberkorn og estragon. Server dernæst med de varme hakkebøffer.

Opskriftsnoter

Du kan med fordel servere hasselback kartofler til, og ligeså salat, hvis du vil holde kalorieindtaget nede 🙂

Artikel kategorier:
De gode gamle retter · Livsstil · Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...