Hjemmelavet lasagne m/ ostecreme og champignon

  • den 21. august 2019
  • Likes!
Hjemmelavet lasagne med ostecreme og champignon

Det her er noget børnene altid kan li’. Og den er nem at lave og ligeså smager den fantastisk dagen efter!

Hjemmelavet lasagne m/ ostecreme og champignon

Hjemmelavet lasagne m/ ostecreme og champignon
Tilb. tid
1 t 20 min
Samlet tid
1 t 20 min
 

Det her er noget børnene altid kan li’. Og den er nem at lave og ligeså smager den fantastisk dagen efter!

Ret: Hovedretter
Køkken: Italiensk
Antal: 4 personer
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 250 gram Friske pastaplader
  • 150 gram Champignon
  • 150 gram Gulerod
  • 7 dl Hakkede eller flåede tomater
  • 400 gram Hakket oksekød
  • 2 fed Hakket hvidløg
  • Lidt hakket frisk basilikum
  • 3.5 dl Kaffefløde
  • 1 stk løg
  • 150 gram Fed ost i skiver
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 grader, så den er varm når du skal bruge den

  2. Rens alle grøntsagerne og skær dem i små stykker.

  3. Varm en gryde og hæld en smule olie i. Svits dernæst gulerødder,
    champignon, peber og det halve af løget, indtil det er gyldenbrunt.
    Tag det op af gryden og læg det i en skål.

  4. Kom dernæst lidt mere olie i gryden og svits det hakkede kød.
    Lad det blive godt brunt. Husk omrøring.

  5. Kom et fed hakket hvidløg i kødet, og kom alle grøntsagerne tilbage
    i gryden. Rør det hele godt sammen.

  6. Kom nu de hakkede eller flåede tomater i gryden og rør igen rundt.
    Smag til med salt og peber og kom de hakkede basilikumblade i.
    Lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Når de 10 minutter er gået,
    tages det af varmen.

  7. Til ostesaucen bruges en lille gryde. Svits den anden halvdel af løget
    og det andet fed hvidløg i lidt olie i gryden. Lad det blive gyldent

  8. Hæld dernæst kaffefløden i gryden og lad det koge, under omrøring,
    indtil det tykner. Tag det derefter af varmen og smag til med
    salt og peber.

  9. Smør et ildfast fad, og start derefter med skiftevis at lægge kødsovs,
    ostecreme og lasagneplader i lag i nævnte rækkefølge. Du slutter af
    med at lægge skiver af ost på lasagnen.

  10. Kom fadet i ovnen i 45 minutter, indtil osten er sprød og lækker.
    Server straks derefter.

Opskriftsnoter

Istedet for friske lasagneplader, kan du sagtens bruge alm. lasagneplader.
Du kan med fordel bage et lækkert hvidløgsbrød til.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
14 + 20 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...