Den her is tror jeg du vil kunne lide. Nok den hurtigste is du nogensinde har lavet. Jeg har brugt denne version ret meget, og den stammer helt tilbage fra min tid i udlandet, hvor det kunne være svært at lave is fra bunden, når man stod i de varme køkkener i et klima der ikke altid var med een.
På vores bredegrader er den mere kærkommen, og da den ligeså er hurtig, så kan man slå 2 fluer med et smæk 🙂
Så kast dig ud i det, det er absolut ikke svært!
Velbekomme. Det hele er lavet på bare 4 minutter!
- 300 gram frosne bær, blandet
- 45 gram flormelis
- 2.5 dl piskefløde
- Citronmelisse
- 4 stk Chokovafler
-
Kom de frosne bær i en blender eller foodprocessor og tilsæt fløden. Kør derefter det hele sammen til en ensartet masse. Kom dernæst flormelis i massen og blend igen. Smag evt. til med mere flormelis, alt efter hvor sur frugten er.
-
Anret hurtigt isen i dessertglas og pynt med citronmelisse og chokovafler.
Gode råd:
- Du kan med fordel bruge flere frugter sammen, men sørg for at de er frosne.
- Du kan gøre frugt klar dagen i forvejen, ved at fryse det ned i stykker.
- Du kan bruge: Ananas, banan, melon, jordbær, hindbær, brombær, skovbær, blåbær.
- En lækker chokoladeskål kan også bruges til servering af isen.