Prøv denne lækre slat som er et godt supplement til den røde bøf, til den gode roastbeef med mere.
Rucolasalat m/feta, rødbeder og pinjekerner
Prøv denne lækre slat som er et godt supplement til den røde bøf, til den gode roastbeef med mere.
- 50 gram rucolasalat skyllet og slynget
- 60 gram salattern ell. græsk feta
- 1/4 stk rødløg skåret i fine strimler
- 20 gram pinjekerner
- 1 spsk Olivenolie
- 70 gram Rødbeder i tern fra glas eller friskkogte
-
Afdryp feta ell. salattern i en sigte.
-
Riv rucolasalaten i mindre stykker og fordel den i bunden af et pænt fad med kanter.
-
Afdryp rødbedeternene, eller udskær de nykogte rødbeder i tern.
-
Kom rødbederne over salaten, og drys dernæst rødløget henover.
-
Rist pinjekernerne i lidt olivenolie til de er gyldne og afdryp dem på et stykke fedtsugende papir.
-
Drys pinjekernerne hen over salaten.
-
Kom til sidst den afdryppede feta på.
-
Servér straks, så fetaen ikke trækker farve fra rødbederne.
Gode råd:
- Du kan med fordel anrette på en smuk enkel tallerken, så alle farver træder
frem. - Server evt. med et hvidløgsbrød. Se opskriften på siden