Prøv denne lækre slat som er et godt supplement til den røde bøf, til den gode roastbeef med mere.
Rucolasalat m/feta, rødbeder og pinjekerner
Rucolasalat m/feta, rødbeder og pinjekerner
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
30 min
Prøv denne lækre slat som er et godt supplement til den røde bøf, til den gode roastbeef med mere.
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk, Fransk
Antal: 2 personer
Kalorier: 219 kcal
Ingredienser
- 50 gram rucolasalat skyllet og slynget
- 60 gram salattern ell. græsk feta
- 1/4 stk rødløg skåret i fine strimler
- 20 gram pinjekerner
- 1 spsk Olivenolie
- 70 gram Rødbeder i tern fra glas eller friskkogte
Sådan gør du
-
Afdryp feta ell. salattern i en sigte.
-
Riv rucolasalaten i mindre stykker og fordel den i bunden af et pænt fad med kanter.
-
Afdryp rødbedeternene, eller udskær de nykogte rødbeder i tern.
-
Kom rødbederne over salaten, og drys dernæst rødløget henover.
-
Rist pinjekernerne i lidt olivenolie til de er gyldne og afdryp dem på et stykke fedtsugende papir.
-
Drys pinjekernerne hen over salaten.
-
Kom til sidst den afdryppede feta på.
-
Servér straks, så fetaen ikke trækker farve fra rødbederne.
Opskriftsnoter
Gode råd:
- Du kan med fordel anrette på en smuk enkel tallerken, så alle farver træder
frem. - Server evt. med et hvidløgsbrød. Se opskriften på siden