Rejecocktail med granatæble
Her er en klassiker med et twist, som virkelig kan ses og smages, når man spiser denne ret. Glæd dig til denne fantastiske salat, om man så må sige, mums siger vi bare her på Foodbloggen!
Superlækker salat til enten frokost, mellemmåltid eller som selvstændig ret, hvis du tilsætter enten kylling eller røget laks.
- 1 Håndfuld håndfuld blandet salat, kunne være rucola og spinat eller efter dit valg.
- 1 Håndfuld håndfuld krydderurter, kunnet være citronmelisse og persille eller efter dit valg.
- 200 gram Rejer
- 1 bundt Asparges
- ½ stk Fennikel
- 2 stk Avokado
- 1 stk Granatæble
- ½ dl Citronsaft , friskpresset økologisk
- 1 dl Olivenolie , koldpresset jomfru øko
- Himalaya salt og peber
-
Vask og tør salat, krydderurter og anret på et fad.
-
Snit fennikel fint på et rivejern eller et mandolinjern meget fint.
-
Skær avocado på langs, fjern stenen og skær i fine skiver.
-
Vask asparges, knæk enderne af, snit groft/fint efter eget valg og anret på fadet.
-
Rejerne anrettes på fadet
-
Skær så granatæblet i halve og tag kernerne ud, anret på fadet.
-
Rør dressingen sammen, hæld over salaten.
Tips:
Hvis du server kylling til har du en lækker kylling rejesalat som en selvstændig ret.