Råkost med rodfrugter, dadler, appelsin og valnødder

  • den 23. februar 2020
  • Likes!
Råkost med dadler

Råkost med rodfrugter,dadler, appelsin og valnødder

En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder dit blodsukker stabilt.

Råkost med rodfrugter, dadler, appelsin og valnødder
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
25 min
 

Råkost med rodfrugter,dadler, appelsin og valnødder En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder ..

Ret: Hovedretter, Salater
Køkken: Dansk
Nøgleord: appelsin, dadler, gulerod, kartofler, rødbeder, sød, sød kartoffel, valnødder
Antal: 2 personer
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
  • 1 stor Sød kartoffel
  • 1 stor Gulerod
  • 1 stor Rødbede
  • 4-5 stk Dadler Medjool
  • 50 gram Valnødder
  • 2 stk Appelsiner Øko, ( riv appelsinskallen fint fra begge 2 og pres saft fra den ene)
  • 1-2 spsk Olivenolie øko koldpresset ekstrajomfru
  • Himalaya salt og peber
Sådan gør du
  1. Skræl og riv groft sødkartoffel, gulerod og rødbede

  2. Fjern sten fra dadlerne og skær dem i skiver.

  3. Skylog riv fint skallen af appelsinerne på et rivejern.

  4. Pres saft fra 1 appelsin.

  5. Kom skallen fra de 2 appelsiner, 1-2 spsk. olivenolie, Salt og peber i saften.

  6. Skræl og skær 1 appelsin i fine både.

  7. Bland det hele sammen og top med valnødder.

Opskriftsnoter

Server evt. kylling til eller dobl opskriften op og spis råkosten som en selvstændig ret.

En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder dit blodsukker stabilt.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter · Salater

Comments are closed.

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...