Råkost med rodfrugter,dadler, appelsin og valnødder
En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder dit blodsukker stabilt.
Råkost med rodfrugter, dadler, appelsin og valnødder
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
25 min
Råkost med rodfrugter,dadler, appelsin og valnødder En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder ..
Ret:
Hovedretter, Salater
Køkken:
Dansk
Nøgleord:
appelsin, dadler, gulerod, kartofler, rødbeder, sød, sød kartoffel, valnødder
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 1 stor Sød kartoffel
- 1 stor Gulerod
- 1 stor Rødbede
- 4-5 stk Dadler Medjool
- 50 gram Valnødder
- 2 stk Appelsiner Øko, ( riv appelsinskallen fint fra begge 2 og pres saft fra den ene)
- 1-2 spsk Olivenolie øko koldpresset ekstrajomfru
- Himalaya salt og peber
Sådan gør du
-
Skræl og riv groft sødkartoffel, gulerod og rødbede
-
Fjern sten fra dadlerne og skær dem i skiver.
-
Skylog riv fint skallen af appelsinerne på et rivejern.
-
Pres saft fra 1 appelsin.
-
Kom skallen fra de 2 appelsiner, 1-2 spsk. olivenolie, Salt og peber i saften.
-
Skræl og skær 1 appelsin i fine både.
-
Bland det hele sammen og top med valnødder.
Opskriftsnoter
Server evt. kylling til eller dobl opskriften op og spis råkosten som en selvstændig ret.
En farverig sund og fiberrig råkost som mætter og holder dit blodsukker stabilt.