Gurkemeje er anti-inflammatorisk, forbedrer immunforsvaret, bekæmper smerter, beskytter dit hjerte, kan forbedre hukommelsen og holde huden sund.
Blomkålssuppe
- 1 stk Blomkål
- 1 stk løg
- 1-2 spsk Smør Eller Øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie
-
1
tsk
Gurkemeje eller Karry
Køb det her - 3-6 fed Hvidløg
- 2-3 glas Vand
- Skal og saft af en lime
-
Himalaya salt og peber
Køb det her - Top med rosmarin eller persille
-
1
spsk
Olivenolie
øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie pr. portion.
Køb det her
-
Skyl, skær blomkålen i 3 dele, den ene del plukkes i små buketter og lægges til side til fyld.
-
De 2 andre dele hakkes groft.
-
Hak og svits løg i smør til de bliver blanke.
-
Tilsæt gurkemeje samt den groft hakkede blomkål.
-
Dæk blomkålen med vand og kog i 5 - 10 minutter.
-
Rens, hak hvidløgene og tilsæt den til suppen.
-
Blend suppen med en stavblender.
-
De gemte blomkål dampes i vand 1-2 minutter, hæld dernæst vandet fra.
-
Vask, riv limeskal og gem til servering.
-
Smag suppen til med limesaft, salt og peber.
-
Anret og serverer hver portion med de dampede blomkål, limeskal, 1 spsk. olivenolie, og friskhakkede rosmarin eller persille
Spis dig sund med den lækre øko koldpresset ekstra olivenolie og himalaya kværn salt og gurkemeje krydderier fra netspiren.dk
Køb dem her ved klikke på linket:
Lad gurkemeje indgå i din kost.
Gurkemeje er anti-inflammatorisk, forbedrer immunforsvaret, bekæmper smerter, beskytter dit hjerte, kan forbedre hukommelsen og holde huden sund.
Gurkemejepulver kan købes her hurtigt og nemt
Gurkemeje kan både bruges som frisk rod eller som tørret/stødt form i madlavningen.
Suppe, gryderetter, juice, smoothies, flot gullig farve, stegte og bagte grøntsager (kartofler, rodfrugter og blomkål matcher godt til gurkemejen) og lav din egen te.
Her har jeg brugt gurkemeje i en mættende blomkålssuppe.