Blomkålssuppe

  • den 17. marts 2020
  • Likes!
blomkaalsuppe

Gurkemeje er anti-inflammatorisk, forbedrer immunforsvaret, bekæmper smerter, beskytter dit hjerte, kan forbedre hukommelsen og holde huden sund.

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe
Forb. tid
35 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
45 min
 
Ret: Hovedretter, Suppe
Køkken: Dansk
Nøgleord: blomkål, hvidløg, løg
Antal: 2 personer
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
  • 1 stk Blomkål
  • 1 stk løg
  • 1-2 spsk Smør Eller Øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie
  • 1 tsk Gurkemeje eller Karry Køb det her
  • 3-6 fed Hvidløg
  • 2-3 glas Vand
  • Skal og saft af en lime
  • Himalaya salt og peber Køb det her
  • Top med rosmarin eller persille
  • 1 spsk Olivenolie øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie pr. portion. Køb det her
Sådan gør du
  1. Skyl, skær blomkålen i 3 dele, den ene del plukkes i små buketter og lægges til side til fyld.

  2. De 2 andre dele hakkes groft.

  3. Hak og svits løg i smør til de bliver blanke.

  4. Tilsæt gurkemeje samt den groft hakkede blomkål.

  5. Dæk blomkålen med vand og kog i 5 - 10 minutter.

  6. Rens, hak hvidløgene og tilsæt den til suppen.

  7. Blend suppen med en stavblender.

  8. De gemte blomkål dampes i vand 1-2 minutter, hæld dernæst vandet fra.

  9. Vask, riv limeskal og gem til servering.

  10. Smag suppen til med limesaft, salt og peber.

  11. Anret og serverer hver portion med de dampede blomkål, limeskal, 1 spsk. olivenolie, og friskhakkede rosmarin eller persille

Opskriftsnoter

Spis dig sund med den lækre øko koldpresset ekstra olivenolie og himalaya kværn salt og gurkemeje krydderier fra netspiren.dk

Køb dem her ved klikke på linket:

Økologisk Oliven olie

Himalaya salt

Gurkemeje pulver

Lad gurkemeje indgå i din kost.

Gurkemeje er anti-inflammatorisk, forbedrer immunforsvaret, bekæmper smerter, beskytter dit hjerte, kan forbedre hukommelsen og holde huden sund.

Gurkemejepulver kan købes her hurtigt og nemt

Gurkemeje kan både bruges som frisk rod eller som tørret/stødt form i madlavningen.                                                                                                  
Suppe, gryderetter, juice, smoothies, flot gullig farve, stegte og bagte grøntsager (kartofler, rodfrugter og blomkål matcher godt til gurkemejen) og lav din egen te.

Her har jeg brugt gurkemeje i en mættende blomkålssuppe. 

Artikel Tags:
· · ·
Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter · Supper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
11 − 10 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...