Avocado m/ rejer og marinerede fetatern

  • den 28. august 2019
  • Likes!
2019-08-28_14h14_01

Avocado er altid godt, og når det kombineres med rejer og feta bliver det ekstra delikat….

Avocado m/ rejer og marinerede fetatern

Avocado m/ rejer og marinerede fetatern
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 

Avocado er altid godt, og når det kombineres med rejer og feta bliver det ekstra delikat….

Ret: Forretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: Avocado, creme, feta, rejer, stk
Antal: 2 personer
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 1 stk Avocado
  • 1 stk Citron
  • 80 gram Rejer
  • 0.1 dl Olivenolie
  • 1 fed Hvidløg
  • 10 blade Frisk Basilikum
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
  • 2 stk Cherrytomater
  • 2 stk Cherrytomater, gule
  • 4 stk Oliven, grønne uden sten
Sådan gør du
  1. Start med at lave marinaden. Kom olie, hakkede hvidløg og hakket
    basilikum i en skål. Rør det hele godt rundt og tilsæt citronsaft og
    smag til med salt og peber.

    2019-08-28_14h13_47
  2. Kom fetaen og oliven i lagen og lad det trække i 1 time.

  3. Del avocadoen på langs, tag kernen ud og udhul delene,
    så kødet forbliver helt.

  4. Skær kødet på langs.

  5. Anret dernæst avocadoerne på tallerkener og kom feta, oliven
    og rejer på tallerken.

  6. Kom dernæst tomater på. Server med citronbåde og friskbagt
    hvidløgsbrød.

Artikel kategorier:
De gode gamle retter · Livsstil · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...