Avocado er altid godt, og når det kombineres med rejer og feta bliver det ekstra delikat….
Avocado m/ rejer og marinerede fetatern
Avocado er altid godt, og når det kombineres med rejer og feta bliver det ekstra delikat….
- 1 stk Avocado
- 1 stk Citron
- 80 gram Rejer
- 0.1 dl Olivenolie
- 1 fed Hvidløg
- 10 blade Frisk Basilikum
- Salt efter behag
- Peber efter behag
- 2 stk Cherrytomater
- 2 stk Cherrytomater, gule
- 4 stk Oliven, grønne uden sten
-
Start med at lave marinaden. Kom olie, hakkede hvidløg og hakket
basilikum i en skål. Rør det hele godt rundt og tilsæt citronsaft og
smag til med salt og peber. -
Kom fetaen og oliven i lagen og lad det trække i 1 time.
-
Del avocadoen på langs, tag kernen ud og udhul delene,
så kødet forbliver helt. -
Skær kødet på langs.
-
Anret dernæst avocadoerne på tallerkener og kom feta, oliven
og rejer på tallerken. -
Kom dernæst tomater på. Server med citronbåde og friskbagt
hvidløgsbrød.