Grillen skal pakkes ud
Solen skinner, det bliver varmere i vejret og mange tænker sikkert på at finde grillen frem i disse dage.
Og med god grund. Noget I os, får os til at tænke på grill, sommerdage, duften af BBQ og grillrøg fra kulgrillen eller gasgrillen. Den der rigtige grilllugt som får os i godt humør. Vi savner den om vinteren og når solen begynder at skinne, og temperaturen stiger, så er det med at finde grillen frem, så sanserne kommer til live. En slags duft af sommer, bare lidt tidligere på året.
Kan du dufte kullene allerede nu?
Først skal du nok lige have renset grillen, for det fik du nok ikke gjort, da du pakkede den væk for vinteren. Nogen gjorde nok, men det er nok dem som virkelig går op i at bruge grillen hele året rundt.
Men fik du det ikke gjort, så er det nu du skal forberede den, og få købt ind til at kunne bruge den. Uanset om det er en kulgrill eller en gasgrill, så skal der købes ind, kul eller gas.
Og hvad skal vi så kaste på grillen i år?
Der er mange muligheder. Efterhånden kan man næsten grille hvad som helst, så længe man gør det korrekt, og anbringer ingredienserne på det rigtige underlag, eller beholder, før man griller.
Ligeså kan man også krydre med hvad som helst, om det er krydderurter fra haven, som allerede nu er begyndt at pible op fra jorden, eller krukker man har haft i hi vinteren over, ja, det er kun fantasien der sætter grænser for dette.
Nogle mennesker er til fisk på grillen, andre til kød og andre igen er til grøntsager og ja, sågar frugter af diverse art.
Nogle vil måske syntes at 5-10 graders varme er for koldt til at starte op med grillsæsonen, men har man det rigtige udstyr, så behøver det ikke være sådan. Et er have det rigtige udstyr, men noget andet er også at gøre det komfortabelt for sig selv, så man ikke behøver at overvåge grillens indhold, og stå i kulden og fryse!
Personligt bruger jeg et stegetermometer med indbygget bluetooth, så man kan overvåge sin oksesteg, flæskesteg, kylling eller fisk på afstand. Men ikke hvilket som helst stegetermometer. På markedet findes der rigtig mange termometre som kan måle temperaturen. De fleste er desværre rigtig besværlige at bruge, da man skal sørge for at ramme midten af det man vil måle, for at få kernetemperaturen aflæst. Og allerede der, giver mange op, for selvom de måske måler kernetemperaturen i en steg, så er det ikke sikkert at den får lige meget varme overalt, og man ender op med et resultat som ikke er så hensigtsmæssigt.
Det rigtige redskab
Og for at komme tilbage til hvad jeg så bruger, så bruger jeg et termometer med indbygget bluetooth, en tilhørende app og med et spyd der måler lufttemperatur og emnets temperatur 5 steder!
Det betyder at du ikke mere behøver at stå og fumle med hvor langt spyddet er inde i kødet, og da det måler 5 steder samtidig, så vil du med sikkerhed få et perfekt resultat, uanset hvilken måling du går efter.
Ydermere vil du også få at vide i appen, hvornår dit emne er færdigt. På hvilket tidspunkt sågar. Og det kan den fortælle dig, fordi den måler 5 steder og den bruger en algoritme, som regner på, og holder øje med kødets koldeste sted. På den måde, vil du få en perfekt grill oplevelse, uden at være i nærheden af grillen!
Denne måling er helt unik, og som professionel kok, var jeg lidt skeptisk, da det absolut ikke er noget vi som kokke bruger i madlavningen. Vi bruger vores intuition og mærker på alting, men hvorfor ikke bruge redskaber som findes, for at gøre arbejdsprocessen nemmere. Det er ikke fordi vi skal være dovne, men hvorfor ikke bruge det man kan, når man kan stole på produktet?
Jeg blev i hvert fald helt hooket på produktet, efter jeg fik brugt det første gang. Jeg bruger den til flæskesteg, og istedet for at lave den i ovnen, bruger jeg nu gasgrillen til stegen i stedet. Og med brug af CookPerfect stegetermometeret, så kan jeg i ro og mag sidder i stuen eller arbejde på kontoret imens jeg snildt kan overvåge min stegs temperatur, og ligeså se hvornår den er færdig. Ydermere kan jeg få en alarm, når det er på tide at sætte kartoflerne over at koge, så maden bliver færdig samtidig.
Det er smart! For hvem har ikke bokset med at få det hele færdigt på samme tid? Det tror jeg mange har.
Men det er slut nu, efter jeg er begyndt at bruge CookPerfect.
Da jeg også synes at I skal have glæde af dette redskab, har jeg indgået en aftale med CookPerfekt, som har givet mig lov til at sælge deres produkter til jer, til en god pris!
Derfor er der oprettet en lille shop med deres produkter her på siden, hvor I kan købe produkterne, og få dem sendt hjem til jer direkte.
GÅ TIL SHOPPEN