Hakkebøf med grøntsager

  • den 18. september 2019
  • Likes!
kommer-snart

Hakkebøf er ikke bare altid en hakkebøf. Hvorfor skal det altid være med bløde løg og tyk brun sovs, som ellers er ret lækker og en skøn ret?

Hvorfor ikke lave den hakke bøf med noget andet og få et andet resultat, men noget der er ligeså lækkert som før beskrevet.

Hakkebøf med grøntsager

Hakkebøf med grøntsager

Hakkebøf er ikke bare altid en hakkebøf. Hvorfor skal det altid være med bløde løg og tyk brun sovs, som ellers ..

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: hakket oksekød
Antal: 4 personer
Kalorier: 503 kcal
Ingredienser
  • 600 gram Hakket oksekød
  • timian
  • 100 gram smør eller margarine
  • 5 stk gulerødder
  • 3 stk porrer
  • salt og peber efter behag
Sådan gør du
  1. Kom kødet i en skål og bland det med timian, salt og peber og form det til 4 store eller flere mindre bøffer.

  2. Smelt dernæst halvdelen af fedtstoffet på en pande og steg bøfferne 5 minutter på hver side på middel varme.

  3. Forinden du tager bøfferne, så skræller du gulerødderne, river dem på den grove side af rivejernet, skyller porrerne og skærer dem i tynde ringe.

  4. Smelt den anden halvdel af fedtstoffet på en pande og svits grøntsagerne i 4 minutter.

  5. Server dernæst de stegte bøffer ovenpå de anrettede grøntsager i et fad. Velbekomme.

Artikel kategorier:
De gode gamle retter · Livsstil · Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...