Spicy græskarsuppe

  • den 10. februar 2020
  • Likes!
Spicy græskarsuppe

Spicy græskarsuppe

Denne lækre suppe fylder godt i maven og iver fornyet energi, fordi den indeholder chili, og den varmer dejligt i kroppen. Giver en god mæthedsfornemmelse.

Spicy græskarsuppe
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
50 min
Samlet tid
1 t
 

Spicy græskarsuppe Denne lækre suppe fylder godt i maven og iver fornyet energi, fordi den indeholder chili, ..

Ret: Hovedretter, Suppe
Køkken: Dansk
Nøgleord: chili, citrongræs, græskar, gulerod, hvidløg, kokosmælk
Antal: 4 personer
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
  • 1-2 spsk kokosolie eller smør til svitsning
    af løg og gulerødder
  • 3 stk Løg
  • 500 gram hokkaido græskar kød
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 stk rød chili
  • 1 spsk Friskrevet ingefær
  • 2 stænger Citrongræs
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 5 dl vand
  • 5 stk gulerødder Skrællet
  • Persille eller grønkål Hakket
  • 1 spsk græsk yoghurt 10% pr. portion
  • 1 spsk øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie pr. portion
  • Græskarkerner
  • Himalaya salt og peber
Sådan gør du
  1. Pil og hak løg.

    Spicy græskarsuppe
  2. Svits løgene i kokosolie til de bliver blanke.

  3. Hokkaidoen vaskes og skallen skæres væk.

  4. Kernerne fjernes, og græskarkødet skæres i 2x2 cm.

  5. Græskarkødet tilsættes sammen med 5 dl. vand, presset hvidløg, revet ingefær, chili og de bankede citrongræs.

  6. Suppen simrer i ca. 20 minutter.

  7. Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og varm dem lidt på en pande med lidt smør eller kokosolie.

  8. Tag citrongræsset op.

  9. Blend suppen.

  10. Tilsæt kokosmælk, salt, peber og varm suppen op.

  11. Anret og server hver portion med græsk yoghurt, gulerødder, olivenolie, græskarkerner og top med persille eller grønkål.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter · Supper

Comments are closed.

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...