Spicy græskarsuppe
Denne lækre suppe fylder godt i maven og iver fornyet energi, fordi den indeholder chili, og den varmer dejligt i kroppen. Giver en god mæthedsfornemmelse.
Spicy græskarsuppe Denne lækre suppe fylder godt i maven og iver fornyet energi, fordi den indeholder chili, ..
-
1-2
spsk
kokosolie
eller smør til svitsning
af løg og gulerødder - 3 stk Løg
- 500 gram hokkaido græskar kød
- 2 fed Hvidløg
- 1 stk rød chili
- 1 spsk Friskrevet ingefær
- 2 stænger Citrongræs
- 1 dåse Kokosmælk
- 5 dl vand
- 5 stk gulerødder Skrællet
- Persille eller grønkål Hakket
- 1 spsk græsk yoghurt 10% pr. portion
- 1 spsk øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie pr. portion
- Græskarkerner
- Himalaya salt og peber
-
Pil og hak løg.
-
Svits løgene i kokosolie til de bliver blanke.
-
Hokkaidoen vaskes og skallen skæres væk.
-
Kernerne fjernes, og græskarkødet skæres i 2x2 cm.
-
Græskarkødet tilsættes sammen med 5 dl. vand, presset hvidløg, revet ingefær, chili og de bankede citrongræs.
-
Suppen simrer i ca. 20 minutter.
-
Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og varm dem lidt på en pande med lidt smør eller kokosolie.
-
Tag citrongræsset op.
-
Blend suppen.
-
Tilsæt kokosmælk, salt, peber og varm suppen op.
-
Anret og server hver portion med græsk yoghurt, gulerødder, olivenolie, græskarkerner og top med persille eller grønkål.
Se hvordan du bruger citrongræs: