Disse lækre forretter eller tilbehør til bøffen, er nemme at lave, de kan ligeså fryses ned og tages op, når de skal bruges.
Bruschetta m/ ost og tomat
Disse lækre forretter eller tilbehør til bøffen, er nemme at lave, de kan ligeså fryses ned og tages op, når de skal bruges.
- 6 skiver groft brød
- 6 skiver fed ost
-
3
stk
hakkede tomater uden kerner
- 2 fed hvidløg
- Basilikum efter ønske
-
Start med at tænde ovnen på 220 grader, så den er varm når du skal bruge den.
-
Skær skorperne af brødet og læg det på en papirbeklædt bageplade.
-
Kom dernæst det hakkede tomatkød ovenpå skiverne af brød. Fordel det jævnt.
-
Kom dernæst osteskiverne på brødene, så tomaterne er dækket.
-
Hak basilikum og hvidløg og drys det på brødene. Kværn dernæst lidt salt og peber henover.
-
Sæt pladen i den varme ovn og lad dem stå i 11 minutter, eller indtil osten er smeltet og er gyldebrun. Server med et koldt glas hvidvin.
Hakket tomatkød laver du ved at skære et kryds i tomaterne foroven,
fjerne stilken forneden og dernæst skolde dem i kogende vand i 3 minutter.
Tag dem dernæst op af vandet og skyl dem under koldt vand. Nu kan du
rive skindet af dem. Skær dem dernæst over på midten og fjern kernerne.
Hak dernæst kødet.