Vi elsker salater

  • den 23. november 2020
  • Likes!
salatmix

Vi elsker salater

Salater kommer i mange afskygninger. Men fælles for dem alle er, at de for det meste er sunde, og er velsmagende uanset hvornår på året vi laver dem. Variationer er der mange af, og her på siden er der efterhånden en del af dem.

Vi vil med dette indlæg gerne fokusere på nogen af dem vi har valgt at bringe indtil nu, og vi håber at I vil kunne huske nogen af dem, og hvis ikke så kommer i gang i køkkenet!

Hvad med denne her, husker du den?

Rødbedesalat med feta, dijon og balsamico
Tjek denne opskrift ud!
rodbedesalat

Eller den her:

Asparges salat
Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.
Tjek denne opskrift ud!
asparges-salat

 

Orv, så var der også lige den her:

Mango fennikel salat med saltet mandler
En af mine ynglings salater med saltede mandler....
En af de gode vaner i hverdagen er at tilføre krydderurter ja masser af krydderurter. I min salat bruger jeg persille og purløg som indeholder masser af klorofyl.
Tjek denne opskrift ud!
mango-fennikel

 

Altid lækre at lave og man kan med god samvittighed variere dem med fisk, lynstegt kylling eller tun få nye salater ud af det!

Når det gælder madlavning er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre i et køkken. Faktisk elsker jeg at åbne et køleskab, og kigge ind i det. Især når jeg er ude hos folk. Ja, nu lyder det som om at jeg spionerer i deres køleskabe…og ja, måske skal vi kalde det spionage…. 🙂

Men det er altså ret spændende at se hvad folk har i deres køleskabe! Prøv det selv, når du er ude. Og så nævn det gerne, såfremt du vil have god samvittighed bagefter 🙂

Uanset hvad, når man sidder i et godt selskab, så falder snakken altid på mad, i en eller anden sammenhæng. Så hvorfor ikek gøre det endnu mere interessant, hvis du så kan brilliere med en ret eller 2 ud fra det som din vært har i køleskabet!

En ret fin leg, som kan gøre aftenen mere interessant!

God fornøjelse med salater og med at spionere!

Artikel kategorier:
Opskrifter · Salater · Tilbehør

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...