Asparges salat
Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.
Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.
- 1 bndt Grønne asparges
- 1 stk Rødløg
- 2 dl Vand
- 3 spsk Hvidvins eddike
- 30 gram Parmesan
- Lidt øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie
- Lidt mørk balsamico
-
Pil rødløget, skær i tynde strimler.
-
Når vand og hvidvinseddike koger lægges løgene i vandet i ca. 10 minutter under om røgning til vandet er fordampet og løgene er blevet lyserøde.
-
Knæk enderne af asparges og skær dem halvt over.
-
Kom asparges i kogende letsaltet vand i 2 min.
-
Parmesan skæres i skiver.
-
Anret det hele på et fad med lidt olivenolie og balsamico over salaten.
Tips
Kan spises som tilbehør både koldt som varmt.