Asparges salat

  • den 30. april 2020
  • Likes!
asparges-salat

Asparges salat

Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.

Asparges salat
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
30 min
 

Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.

Ret: Salater
Køkken: Dansk
Nøgleord: asparges, løg, parmesan, salat
Antal: 2 personer
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
  • 1 bndt Grønne asparges
  • 1 stk Rødløg
  • 2 dl Vand
  • 3 spsk Hvidvins eddike
  • 30 gram Parmesan
  • Lidt øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie
  • Lidt mørk balsamico
Sådan gør du
  1. Pil rødløget, skær i tynde strimler.

  2. Når vand og hvidvinseddike koger lægges løgene i vandet i ca. 10 minutter under om røgning til vandet er fordampet og løgene er blevet lyserøde.

  3. Knæk enderne af asparges og skær dem halvt over.

  4. Kom asparges i kogende letsaltet vand i 2 min.

  5. Parmesan skæres i skiver.

  6. Anret det hele på et fad med lidt olivenolie og balsamico over salaten.

Opskriftsnoter

Tips

Kan spises som tilbehør både koldt som varmt.

Artikel Tags:
·
Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter · Salater · Tilbehør

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...