Lækker og nem ret som ikke behøver den helt store præsentation. En rigtig herreret, som nemt kan laves med endnu større bøffer!
Grillet entrécote m/ rodfrugter i fad
Lækker og nem ret som ikke behøver den helt store præsentation. En rigtig herreret, som nemt kan laves med endnu større bøffer!
- 300 gram Entrecote
- 200 gram Gulerod
- 150 gram Jordskokker
- 4 stk Mellemstore kartofler
- 1 stk Salatløg
- 1 stk Rødløg
- 0.5 dl Olivenolie
- 1 portion Sprød salat med bacon her på siden
-
Tænd ovnen på 190 grader, så den er varm når du skal bruge den.
-
Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Kom det hele i et
smurt ildfast fad og krydr med frisk oregano. Tilsæt lidt olivenolie
og bland det hele godt rundt.
Krydr til sidst med kværnsalt og peber. -
Kom fadet i ovnen i ca. 50 minutter, til grøntsagerne er
gyldne og færdigbagte. -
Følg opskriften på "Sprød salat". Findes her på siden
-
Efter 40 minutter, steger du entrécoten på en grillpande og giver
kødet 3-4 minutter på hver side.
Anret derefter på tallerkener sammen med grøntsagerne.