Grillet entrécote m/ rodfrugter i fad

  • den 21. august 2019
  • Likes!
2019-08-21_15h21_47

Lækker og nem ret som ikke behøver den helt store præsentation. En rigtig herreret, som nemt kan laves med endnu større bøffer!

 

Grillet entrécote m/ rodfrugter i fad

Grillet entrécote m/ rodfrugter i fad
Tilb. tid
1 t
Samlet tid
1 t
 

Lækker og nem ret som ikke behøver den helt store præsentation. En rigtig herreret, som nemt kan laves med endnu større bøffer!

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: grøntsager, kød, salat
Antal: 2 Personer
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 300 gram Entrecote
  • 200 gram Gulerod
  • 150 gram Jordskokker
  • 4 stk Mellemstore kartofler
  • 1 stk Salatløg
  • 1 stk Rødløg
  • 0.5 dl Olivenolie
Anden ret på siden
  • 1 portion Sprød salat med bacon her på siden
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 190 grader, så den er varm når du skal bruge den.

  2. Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Kom det hele i et
    smurt ildfast fad og krydr med frisk oregano. Tilsæt lidt olivenolie
    og bland det hele godt rundt.
    Krydr til sidst med kværnsalt og peber.

  3. Kom fadet i ovnen i ca. 50 minutter, til grøntsagerne er
    gyldne og færdigbagte.

  4. Følg opskriften på "Sprød salat". Findes her på siden

  5. Efter 40 minutter, steger du entrécoten på en grillpande og giver
    kødet 3-4 minutter på hver side.
    Anret derefter på tallerkener sammen med grøntsagerne.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...