Fiskefrikadeller med grøntsager

  • den 18. september 2019
  • Likes!
fiskefrikadeller

Den her ret, minder mig om mine barndomsdage i hjemmet hos min farmor. Man kunne dufte disse frikadeller på lang afstand, når man kom op ad gaden til hendes hjem. Det var en herlig duft af stegt fiskefars og man tænkte straks på den syrlige citron man ville fortære sammen med retten. Det var noget af det bedste jeg vidste. Selv nu hvor jeg gengiver oplevelsen, gør det mig helt lækkersulten!

Fiskefrikadeller med grøntsager

Fiskefrikadeller med grøntsager

Den her ret, minder mig om mine barndomsdage i hjemmet hos min farmor. Man kunne dufte disse frikadeller på lang ..

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: fisk, grøntsager
Antal: 3 personer
Kalorier: 523 kcal
Ingredienser
  • 500 g Fiskefiletter torsk, rødspætte, sej eller helleflynder
  • 5 spsk mel
  • 2 stk æg
  • 2 dl Mælk
  • 2 stk fintrevne gulerødder
Til krydret dressing
  • 4 dl Cremefraiche 18 %
  • Finthakkede kapers efter behag
  • Grønne peberkorn efter behag
  • God mængde hakkede purløg
Sådan gør du
  1. Hak Fisken i en kødhakker og kør en 1-2 gange igennem.

  2. Kom der dernæst i Food processoren og rør det sammen med mel, æg og mælk.

  3. Smag til med Salt og peber og kom de revne gulerødder og og rør det yderlige rundt i maskinen.

  4. Lad farsen stå i køleskabet i minimum 1 time, så den kan sætte sig.

  5. Varm dernæst en pande med smør eller margarine og form farsen til små frikadeller til de er gennemstegte og gyldne.

  6. Server dernæst med den sammenrørte dressing til og kog evt. nye danske kartofler og server til. Mums siger jeg bare!

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...