Krydderdressing m/ sprødstegte bacontern og persille

  • den 29. august 2019
  • Likes!
2019-08-29_11h04_41

Krydderdressing med et strejf af klassisk dressing men med et tvist af røget bacon

Krydderdressing m/ sprødstegte bacontern og persille

Krydderdressing m/ sprødstegte bacontern og persille
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
25 min
 

Krydderdressing med et strejf af klassisk dressing men med et tvist af røget bacon

Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Fransk
Nøgleord: dressing', tilbehør
Antal: 2 personer
Kalorier: 661 kcal
Ingredienser
  • 200 gram bacon i tern
  • ½ bundt bundt persille
  • ½ bundt Purløg
  • 5 dl creme fraiche 18%
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
Sådan gør du
  1. Starte med at riste bacontern på en pande. Læg dem på fedtsugende papir, når de er blevet helt sprøde.

  2. Hak persille og purløg meget fint og rør det sammen med creme fraiche.

    bacon_dressing
  3. Bland de afdryppede bacontern i dressingen og smag til med alt og peber.

Opskriftsnoter

Gode råd:

  • Du kan med fordel bruge denne dressing til lam og vildt samt fjerkræ, idet bacon
    fremhæver kødets smag.
  • Du kan ligeledes bruge denne dressing til de mange andre retter i denne bog, da den er let at lave og smager vidunderligt.
Artikel kategorier:
Opskrifter · Tilbehør

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...