Spegeskinke m/ ostefyld og grønne asparges

  • den 28. august 2019
  • Likes!
2019-08-28_13h09_06

Disse lækre ruller gør en god forret på bordet, hvor man bytter om på dessert og hovedret, så at sige. Prøv den til en lækker efterfølgende fisk eller til det lette måltid som selvstændig ret med hjemmebagt brød til.

Spegeskinke m/ ostefyld og grønne asparges

Spegeskinke m/ ostefyld og grønne asparges
Tilb. tid
2 t 40 min
Samlet tid
2 t 40 min
 

Disse lækre ruller gør en god forret på bordet, hvor man bytter om på dessert og hovedret, så at sige. Prøv den til en lækker efterfølgende fisk eller til det lette måltid som selvstændig ret med hjemmebagt brød til.

Ret: Forretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: asparges, forret, skinke
Antal: 2 personer
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 4 skiver Spegeskinke
  • 100 gram Smøreost, naturel
  • 35 gram Peberfrugt rød
  • 35 gram Peberfrugt gul
  • 8 stk Grønne asparges, kogte
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
Sådan gør du
  1. Kom smøreosten i en røreskål. Pil hvidløget, rens peberfrugten, skyl
    purløget og hak det hele meget fint. Kom det i skålen til osten.
    Gem evt. lidt purløg til pynt.

    2019-08-28_13h08_43
  2. Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.

  3. Pak skinken ud og tag en skive ad gangen. Læg skiven på et spækbræt,
    og smør ostecremen ud på skiven i et jævnt lag.
    Rul dernæst skiven sammen og læg den på et fad.

  4. Gør det samme med de andre skiver. Kom dernæst det fyldte fad i
    køleskabet i 1 time.

  5. Imens skinken trækker, koges de grønne asparges i saltet vand
    i 6-7 minutter og afkøles.

  6. Når skinken har trukket i køleskabet, tages de ud og anrettes med 2
    skiver/ruller spegeskinke på en tallerken
    (skær dem evt. over på midten).
    Læg derpå de grønne asparges på en tallerken.
    Drys lidt af det hakkede purløg hen over.

  7. Server m/ kold tør hvidvin.

Opskriftsnoter

Bag evt. et godt flütes og server sammen med.Du kan altid nedsætte antallet af ruller, alt efter hvor stor hovedretten er.

Skinke, asparges og flødeost? Hvorfor ikke ? Lækker forret, når du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden…

Artikel kategorier:
Opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
24 ⁄ 1 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...