Disse lækre ruller gør en god forret på bordet, hvor man bytter om på dessert og hovedret, så at sige. Prøv den til en lækker efterfølgende fisk eller til det lette måltid som selvstændig ret med hjemmebagt brød til.
Spegeskinke m/ ostefyld og grønne asparges
Disse lækre ruller gør en god forret på bordet, hvor man bytter om på dessert og hovedret, så at sige. Prøv den til en lækker efterfølgende fisk eller til det lette måltid som selvstændig ret med hjemmebagt brød til.
- 4 skiver Spegeskinke
- 100 gram Smøreost, naturel
- 35 gram Peberfrugt rød
- 35 gram Peberfrugt gul
- 8 stk Grønne asparges, kogte
- Salt efter behag
- Peber efter behag
-
Kom smøreosten i en røreskål. Pil hvidløget, rens peberfrugten, skyl
purløget og hak det hele meget fint. Kom det i skålen til osten.
Gem evt. lidt purløg til pynt. -
Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.
-
Pak skinken ud og tag en skive ad gangen. Læg skiven på et spækbræt,
og smør ostecremen ud på skiven i et jævnt lag.
Rul dernæst skiven sammen og læg den på et fad. -
Gør det samme med de andre skiver. Kom dernæst det fyldte fad i
køleskabet i 1 time. -
Imens skinken trækker, koges de grønne asparges i saltet vand
i 6-7 minutter og afkøles. -
Når skinken har trukket i køleskabet, tages de ud og anrettes med 2
skiver/ruller spegeskinke på en tallerken
(skær dem evt. over på midten).
Læg derpå de grønne asparges på en tallerken.
Drys lidt af det hakkede purløg hen over. -
Server m/ kold tør hvidvin.
Bag evt. et godt flütes og server sammen med.Du kan altid nedsætte antallet af ruller, alt efter hvor stor hovedretten er.
Skinke, asparges og flødeost? Hvorfor ikke ? Lækker forret, når du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden…