Den her ret kan du med fordel lave i køkkenet og gøre dem næsten færdige og grille dem færdige i haven på aftenen du skal have gæster ved grillen!
Spareribs til grillaftenen
Den her ret kan du med fordel lave i køkkenet og gøre dem næsten færdige og grille dem færdige i haven på aftenen ..
- 1 kg Spareribs
- ½ dl Sherry
- 3 spsk fed knust hvidløg
- 1 stk revet løg
- 2 tsk Friskrevet ingefær
- 1/4 tsk sort peber
- 2 tsk sød Soyasauce
-
Alle ingredienser til Marinaden blandes i en skål og piskes godt sammen.
-
Spareribs kommes i et stort fad og marinaden hældes over.
-
Lad det hele marinere i minimum 2 timer. Gerne 3 timer. Husk at vende Spareribs et par gange undervejs.
-
Når de er godt marineret, så steg dem på enten panden eller på grillen. Giv dem 6 minutter på hver side med middel varme.
Husk at du kan forberede dem i forvejen, ved at stege dem på panden, og når gæsterne kommer, så lune dem på grillen ved inddirekte varme, indtil der er gennemvarme.