Tomatsalat med mozzarella, rødløg og pesto

  • den 20. januar 2020
  • Likes!
Tomatsalat med mozzarella, rødløg og pesto

Her er en lækker Tomatsalat med mozzarella, rødløg og pesto, helt skønt og meget frisk salat, der virkelig giver dig mæthedsfornemmelse!

Tomatsalat med mozzarella, rødløg og pesto
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
1 t
 

Her er en lækker Tomatsalat med mozzarella, rødløg og pesto, helt skønt og meget frisk salat, der virkelig ..

Ret: Salater
Køkken: Dansk, Fransk
Nøgleord: feta, tomat
Antal: 2 personer
Kalorier: 228 kcal
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
  • 1 stor håndfuld rucolasalat, skyllet og slynget
  • 250 gram Cherrytomater
  • 1 god portion Ovntørrede tomater
  • 125 gram frisk mozzarella ( 1 kugle ) eller 1pk mini mozzarellakugler
  • 1 lille rødløg
  • 4 spsk øko koldpresset ekstra jomfru olivenolie
  • Himalaya salt og peber
  • Pesto
  • Top med en håndfuld frisk basilikum
Sådan gør du
  1. Skyl rucola salaten og kom det på et fad sammen resten ingredienserne

  2. Skær tomater i halve stykker

  3. Kom de tørrede tomater på fadet

  4. Hæld vandet fra mozzarellaen og pluk den i mindre stykker over tomaterne

  5. Klargør rødløget og skær den i halve ringe

  6. Hæld olivenolien, salt, peber over salaten

  7. Kom ca. 2 spsk. pesto over salaten, resten i en skål

  8. Top med frisk basilikum

 

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter · Salater · Tilbehør

Comments are closed.

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...