Kylling og salat går altid godt i spænd med hinanden. Og det gør denne ret også.
Saftige kyllingeskiver på sprød salat m/ purløgsdressing
Kylling og salat går altid godt i spænd med hinanden. Og det gør denne ret også.
- 250 gram Kyllingefilet
- ½ hoved Icebergsalat
- 170 gram Cocktailtomater
- 100 gram Agurk
- 50 gram Friskrevet parmesan
- 2 dl Creme Fraiche 18 %
- ½ bundt Purløg
- 50 gram Ærter
- Salt efter behag
- Peber efter behag
- 70 gram Baybleaves salat
-
Rens og riv salaten i grove stykker og skær agurken i tern.
Skyl babyleaves og afdryp dem godt. Skyl også tomaterne. -
Kom det hele i en skål og bland det godt sammen.
-
Hak purløg og bland det sammen med creme fraichen. Smag til med
salt og peber. -
Skær kyllingefiletterne i mindre skiver og steg i olie på panden,
til de er møre og gyldne. -
Anret salaten på tallerkener og læg filetterne pænt ovenpå salaten.
Dryp dressingen henover salat og kylling. -
Slut af med at rive frisk parmesan og drys over retten.
Du kan med fordel bruge en grillpande eller din gasgrill med sliplet at stege på og dervedundgå stegeolie.
Det er en let hovedret som kan laves på meget kort tid. Lige til onsdag aften, hvor man ikke rigtig ved hvad man skal spise.