Opbevaring af maden er vigtig

  • den 6. marts 2020
  • Likes!
2020-03-06_15h08_47

Opbevaring af maden er vigtig.

Du kender det sikkert godt. Du har mad til overs og du ved ikke helt hvordan du skal opbevare den. Du har sikkert en masse forskellige opbevarings bøtter, glas og andet godt i dine køkkenskabe. Måske du skulle tage tiden til at få ryddet op i dine køkkenskabe, her til foråret, for at få en mere ensartet opbevaring af dine madrester og ikke mindst dine nyindkøbte mad. Mange gange kan det godt betale sig at opbevare din mad korrekt.

Ikke nok med det, tænk også på skadelige stoffer de billige madopbevaringsbøtter kan udsætte din mad for. Vi skriver ikke kun dette indlæg for at slå et slag for bestemte bøtter, men personligt kan vi anbefale Sistemas produktsortiment, som ikke blot er et holdbart produkt, men ligeså indeholder det ingen skadelige stoffer, der kan påvirke din krop og din mad. Heller ikke ved opvarmning direkte i beholderen eller i fryseren. Vi er godt klar over at vi reklamerer for et produkt, men det er ikke hovedsagen til at vi vil slå et slag for Sistema.

Deres produkter er 100% fri for farlige kemikalier, BPA frie, frie for bly og phtalater. Og så bliver de produceret i New Zealand.

De har rigtig mange forskellige størrelser og hvert produkt har i sig selv en funktion. Opbevar gerne maden i en passende størrelse beholder, for at undgå at det fylder for meget i køleskabet eller i fryseren.

Nedenstående er en rigtig god størrelse til mange af vores salater her på siden. Den er på 7 Liter, men da mange af vores salater kan holde sig i længere tid, så kan du med fordel lave en stor portion. De har mange størrelser på siden, så se dig omkring når du har klikket på billedet herunder som fører dig videre til deres side.

Opbevaring af maden er vigtigr vigtig3-06_14h39_48

Den passer til de fleste rester i dit køkken.

Leder du efter en beholder til opbevaring af vores Ovntørrede tomater Gå til opskrift , så kan denne beholder være et passende match:

De kan bruge alle beholderne i din fryser også, store som små, og de kan stables i dit køleskab så de ikke optager plads mere end højest nødvendigt. Se denne serie:

Disse kan stables ovenpå hinanden, så de kan stå meget tæt i dit køleskab. Meget praktisk!

 

Og tænker du på dit bagværk, dine ingredienser m.m. så har de også lavet et sæt til dette formål. Et sæt med hele 9 dele, så du kan samle dine ingredienser med lethed. Se blot herunder, og tryk på billedet for at købe produktet direkte hos dem, og ligeså se andre produkter hos dem.

Der er mange flere produkter på deres hjemmeside, og du kan se dem alle lige ved at bruge linket herunder:

Gå til Sistemashop her og finde dine foretrukne beholdere

Tak fordi du læste med. Vi har med tilladelse fra Sistemashop lavet dette indlæg som i sagens natur indeholder annoncer til deres produkter.

Artikel kategorier:
Redskaber · Tilbehør

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...