Dampet sejfilet m/ grønne asparges og ristet peberfrugt

  • den 21. august 2019
  • Likes!
2019-08-21_15h38_31

Man siger man skal spise fisk 2 gange om ugen…..så hvorfor ikke gøre det med denne lette ret, som er lavet hurtigt!

Dampet sejfilet m/ grønne asparges og ristet peberfrugt

Dampet sejfilet m/ grønne asparges og ristet peberfrugt
Tilb. tid
50 min
Samlet tid
50 min
 

Man siger man skal spise fisk 2 gange om ugen…..så hvorfor ikke gøre det med denne lette ret, som er lavet hurtigt!

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: dampet, fisk, grøntsager
Antal: 2
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 1.5 dl Tør hvidvin
  • 200 gram Grønne asparges
  • 300 gram Sejfilet, benfri
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 stk Peberfrugt rød
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
Sådan gør du
  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader, så den er varm når du
    skal bruge den.

  2. Læg sejfiletterne i et smurt ovnfast fad.
    Drys dernæst det hakkede løg over efterfulgt af hvidvinen.
    Drys med salt og peber.

  3. Dæk fadet til med staniol og sæt fisken i ovnen i 30 minutter.

  4. Brug tiden, mens fisken er i ovnen, til at skære peber i strimler
    og rens aspargesene.

  5. Sæt en gryde over med vand og bring det i kog. Tilsæt lidt salt og
    blanchér dernæst aspargesene i 4 minutter. Tag dem op og hold
    dem varme under staniol.

  6. Rist dernæst de strimlede peberfrugter let i lidt olie på en varm pande.

  7. Kig nu til fisken og se, om den er ved at være færdig.
    Den skal være hvid, og kødet skal kunne skilles ad,
    når man rører ved det.
    Server det hele pænt anrettet på tallerkener med blomkålssalat til. Blomkålssalat finder du også her på siden.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...