Man siger man skal spise fisk 2 gange om ugen…..så hvorfor ikke gøre det med denne lette ret, som er lavet hurtigt!
Dampet sejfilet m/ grønne asparges og ristet peberfrugt
Man siger man skal spise fisk 2 gange om ugen…..så hvorfor ikke gøre det med denne lette ret, som er lavet hurtigt!
- 1.5 dl Tør hvidvin
- 200 gram Grønne asparges
- 300 gram Sejfilet, benfri
- 1 stk løg, hakket
- 1 stk Peberfrugt rød
- Salt efter behag
- Peber efter behag
-
Start med at tænde ovnen på 200 grader, så den er varm når du
skal bruge den. -
Læg sejfiletterne i et smurt ovnfast fad.
Drys dernæst det hakkede løg over efterfulgt af hvidvinen.
Drys med salt og peber. -
Dæk fadet til med staniol og sæt fisken i ovnen i 30 minutter.
-
Brug tiden, mens fisken er i ovnen, til at skære peber i strimler
og rens aspargesene. -
Sæt en gryde over med vand og bring det i kog. Tilsæt lidt salt og
blanchér dernæst aspargesene i 4 minutter. Tag dem op og hold
dem varme under staniol. -
Rist dernæst de strimlede peberfrugter let i lidt olie på en varm pande.
-
Kig nu til fisken og se, om den er ved at være færdig.
Den skal være hvid, og kødet skal kunne skilles ad,
når man rører ved det.
Server det hele pænt anrettet på tallerkener med blomkålssalat til. Blomkålssalat finder du også her på siden.