Klassiske kalveschnitzler

  • den 18. september 2019
  • Likes!
kalvesnitzler

Man skulle tro at når vi nu taler Schnitzel”, så taler vi Tyskland, men faktisk stammer denne ret fra USA, tro det eller lad være 🙂

Uanset, så er denne ret en dejlig mundfyld og blev ligeså lavet i min barndom om søndagen typisk, hvor det hele skulle være lidt finere, hvorimod idag, der laver vi den på alle dagen i ugen.

Klassiske kalveschnitzler

Klassiske kalveschnitzler

Man skulle tro at når vi nu taler Schnitzel”, så taler vi Tyskland, men faktisk stammer denne ret fra USA, ..

Ret: Hovedretter
Køkken: Amerikansk
Nøgleord: kalv
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 4 skiver Kalvekød af kalveinderlår, gerne a' 150 gram stykket
  • 80 gram Mel
  • 75 gram smør eller margarine
  • 250 gram løg
  • 250 gram champignon
  • 3 dl hvidvin
  • ½ stk Citron som vrides til saft
  • salt og peber
Sådan gør du
  1. Bank kødet let så de bliver fint tynde.

  2. Vend kødet i en skål, hvori der er blandet mel, salt og peber og steg dem dernæst på en varm pande med fedtstof.

  3. Tag så kødet af panden og hold det varmt.

  4. Pil så løget og hak det. Rens champignon og hak dem ligeså groft.

  5. Rist dernæst løg og champignon i fedtstoffet på panden fra kødet. De skal blot være gyldne.

  6. Tilsæt nu hvidvin og citronsaft og kom kødet tilbage på panden, og lad det dernæst simre nogle få minutter(3 minutter)

  7. Server kogte jasminris eller løse ris til, gerne med evt. hakket rød peber i.

Artikel kategorier:
De gode gamle retter · Livsstil · Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...