Nyt samarbejde med CookPerfect

  • den 27. april 2020
  • Likes!
cookPerfect_Banner

Nyt samarbejde med CookPerfect

Så er der godt nyt til dem som gerne vil have et perfekt resultat hver gang der grilles eller bages!

Det her er dansk, når det er bedst!

Og det siger vi ikke bare fordi vi vil have at CookPerfekt skal give os en masse slanter for, at frembringe budskabet. 🙂

Nej, faktisk er det fordi vi med egne øjne og forsøg, har set at det rent faktisk virker, og det fungerer! Vi er ovenud begejstrede for dette produkt, og vi bruger det både på grillen og i ovnen. Det smarte ved dette Stegetermometer er, at det er slut med at vide, hvor langt ind spyddet skal, før det måler rigtigt. Ikke mere roden og fumlen med spyddet for at se om man nu også fik ramt det rigtige sted på stegen.

Og hvorfor? Fordi dette termometer måler 5 steder, og dermed udregner det nøjagtig hvor varmt eller koldt emnet er, med en algoritme. Dette tal, kan du nu aflæse i din app til telefonen, og den fortæller nu hvor lang tid der er tilbage, før du har det perfekte resultat. Ydermere kan du indlægge alarmer, så du kan få af vide, hvornår du skal sætte kartoflerne over og koge eller hvornår du skal lave andre ting klar, så det er færdigt samtidigt med dit kød eller dit brød.

Vi har ikke set noget smartere end dette!

Værd at fremhæve er også at dette termometer kan styre 2 emner af gangen. Så du kan faktisk lave mere end 1 ting af gangen og stadig have samme overblik med den smarte app, der medfølger.

Så hvorfor ikke prøve det af? Vi har fået lov at sælge produktet for CookPerfect her på siden, så

Gå til shoppen

for at lægge det i kurven og få det hjem til dig selv, så du også er klar til grillsæsonen, som så småt begynder!

OBS! Lige nu får det du til en ekstra god pris, så hvorfor ikke prøve det ud?

Fremover vil du se en del opskrifter hvor CookPerfect indgår, så hvis du alligevel følger med på Foodbloggen, så kunne det være du skulle investere i dette termometer!

 

 

Artikel Tags:
· · ·
Artikel kategorier:
Mad · Tilbehør til Grill

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...