Farverige grøntsager er ikke blot smukke at se på, de er også fantastiske leverandører af mange vitaminer, mineraler og kostfibre, som din krop har brug for til at få en sund krop i balance.
Ristede kikærter med en blandet salat
Farverige grøntsager er ikke blot smukke at se på, de er også fantastiske leverandører af mange vitaminer, mineraler og kostfibre, som din krop har brug for til at få en sund krop i balance.
- 300 gram Ristede kikærter Se opskriften her på Ristede kikærter >> https://foodbloggen.dk/food/ristede-kikaerter/
- 1 lille pose Rucola
- 1 lille bundt Broccoli
- 200 gram Ærter Frosne
- 1 bundt Asparges
- 1 stk Peberfrugt rød
- 1 stk Peberfrugt gul
- 1 stor Gulerod
- 1 stor Rødbede
- 1 stk Rødløg
-
Hjemmelavet tørrede tomater eller et glas soltørrede tomater.
Se også vores ovntørrede tomater her >>https://foodbloggen.dk/food/ovntoerrede-tomater/
Eller du kan købe soltørrede tomater istedet.
Køb dem her - 2 store håndfulde Persille
- Hjemmelavede saltede græskarkerner med eller uden salt Se vores opskrift her på Hjemmesaltede græskarkerner >> https://foodbloggen.dk/food/saltede-graeskarkerner/
- 8 spsk Olivenolie øko koldpresset ekstra
- 2 fed Hvidløg
- 1 spsk Citronsaft
- Himalaya salt og peber
-
Vask rucola og læg den på et fad.
-
Hæld kogende vand over de Frosne ærter.
-
Vask, skær broccoli i små buketter og gem broccolistokken til senere.
-
Peberfrugterne vaskes og skæres i tynde ringe.
-
Vask aspargesene, bræk enden af og hak fint op til hovedet.
-
Skrub gulerod og rødbede godt.
-
Guleroden skrælles i lange strimler med en gulerodsskræller
-
Broccolistokken, rødløg og Rødbede skæres i tynde skiver på et mandolinjern.
-
Persillen vaskes, slynges og hakkes groft.
-
Vend det hele sammen med dressingen på fadet med rucola.
-
Top med de ristede kikærter.