Ristede kikærter med en blandet salat

  • den 17. marts 2020
  • Likes!
kikaertesalat

Farverige grøntsager er ikke blot smukke at se på, de er også fantastiske leverandører af mange vitaminer, mineraler og kostfibre, som din krop har brug for til at få en sund krop i balance.

Ristede kikærter med en blandet salat

Ristede kikærter med en blandet salat
Forb. tid
3 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
23 min
 

Farverige grøntsager er ikke blot smukke at se på, de er også fantastiske leverandører af mange vitaminer, mineraler og kostfibre, som din krop har brug for til at få en sund krop i balance.

Ret: Hovedretter, Salater, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: ærter, asparges, broccoli, gulerod, peberfrugt, rucula
Antal: 4 personer
Forfatter: Heidi Lie
Ingredienser
Ingredienser til salaten
Dressing
  • 8 spsk Olivenolie øko koldpresset ekstra
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 spsk Citronsaft
  • Himalaya salt og peber
Sådan gør du
  1. Vask rucola og læg den på et fad.

  2. Hæld kogende vand over de Frosne ærter.

  3. Vask, skær broccoli i små buketter og gem broccolistokken til senere.

  4. Peberfrugterne vaskes og skæres i tynde ringe.

  5. Vask aspargesene, bræk enden af og hak fint op til hovedet.

  6. Skrub gulerod og rødbede godt.

  7. Guleroden skrælles i lange strimler med en gulerodsskræller

  8. Broccolistokken, rødløg og Rødbede skæres i tynde skiver på et mandolinjern.

  9. Persillen vaskes, slynges og hakkes groft.

  10. Vend det hele sammen med dressingen på fadet med rucola.

  11. Top med de ristede kikærter.

    kikaerter_til_salat
Artikel kategorier:
Grøntsager · Mad · Opskrifter · Salater · Temaer · Tilbehør

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...