Så er Pasta blevet populært igen. Prøv denne opskrift, som er supernem at have med at gøre.
Italiensk, kunne man fristes til at sige, men denne ret har et strejf af danskhed over sig.
Frisk pasta m/ basilikumsauce, grøntsager og bacon
Italiensk, kunne man fristes til at sige, men denne ret har et strejf af danskhed over sig ?
- 250 gram Frisk pasta
- 40 gram Frisk basilikum
- 2.5 dl Kaffefløde
- 100 gram Champignon
- 100 gram Peberfrugt rød
- 100 gram Bacon
- Salt efter behag
- Peber efter behag
-
Sæt en gryde over med rigeligt vand, gerne 3 liter, så pastaen
ikke klistrer sammen. -
Rist baconternene i en sautérgryde med lidt olie, indtil de er sprøde.
-
Tag baconen op og rist dernæst peberstrimlerne sammen med
champignonskiverne, til de er møre. -
Kom dernæst fløde og hakket basilikum i gryden.
Lad det simre, indtil det er blevet tykkere. Omrør jævnligt
imens det simrer. -
Når sovsen er blevet tykt, kommer du baconen i gryden igen
og kommer samtidig pastaen i det kogende vand.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken.
6. Tag saucen af varmen og læg låg på. -
Når pastaen er færdig, tages den op, dryppes af i en sigte
og anrettes på tallerkener.
Saucen omrøres atter og anrettes dernæst ovenpå pastaen.