Frisk pasta m/ basilikumsauce, grøntsager og bacon

  • den 21. august 2019
  • Likes!
2019-08-21_15h35_47

Så er Pasta blevet populært igen. Prøv denne opskrift, som er supernem at have med at gøre.

Italiensk, kunne man fristes til at sige, men denne ret har et strejf af danskhed over sig.

Frisk pasta m/ basilikumsauce, grøntsager og bacon

Frisk pasta m/ basilikumsauce, grøntsager og bacon
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
30 min
 

Italiensk, kunne man fristes til at sige, men denne ret har et strejf af danskhed over sig ?

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk, Italiensk
Nøgleord: creme, pasta
Antal: 2 personer
Forfatter: Kokken
Ingredienser
  • 250 gram Frisk pasta
  • 40 gram Frisk basilikum
  • 2.5 dl Kaffefløde
  • 100 gram Champignon
  • 100 gram Peberfrugt rød
  • 100 gram Bacon
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
Sådan gør du
  1. Sæt en gryde over med rigeligt vand, gerne 3 liter, så pastaen
    ikke klistrer sammen.

  2. Rist baconternene i en sautérgryde med lidt olie, indtil de er sprøde.

  3. Tag baconen op og rist dernæst peberstrimlerne sammen med
    champignonskiverne, til de er møre.

  4. Kom dernæst fløde og hakket basilikum i gryden.
    Lad det simre, indtil det er blevet tykkere. Omrør jævnligt
    imens det simrer.

  5. Når sovsen er blevet tykt, kommer du baconen i gryden igen
    og kommer samtidig pastaen i det kogende vand.
    Pastaen koges efter anvisningen på pakken.
    6. Tag saucen af varmen og læg låg på.

  6. Når pastaen er færdig, tages den op, dryppes af i en sigte
    og anrettes på tallerkener.
    Saucen omrøres atter og anrettes dernæst ovenpå pastaen.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
19 − 6 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...