Grillmad passer perfekt til varmen

  • den 17. august 2020
  • Likes!
IMG_20200814_173713

Grillmad passer perfekt til varmen

I den her tid, hvor solen varmer hele landet, og vi stadig ikke har fået åben ild forbud, hvad er så bedre end at grille ens mad på terrassen.

Hos os, har vi ikke kulgrill, men gasgrill, og den er specielt god til at varme op hurtigt, men vi syntes det er ligeså lækkert, det resultat den kan give. Den er hurtig, og den kan også gøre jobbet superlækkert. Det sviner og ryger ikke nær så meget som en kulgrill, og så er den nok også mere sikker her i varmen, hvor alting er tørt, end kulgrillen er. Ikke at jeg skal gøre mig til ekspert indenfor brandsikkerhed, men alt andet lige må den være mere sikker.

Vi havde en økologisk kylling, som delte ud i 4 gode stykker, og smed på grillen. Den var super lækker og vi lavede en fin lille salat til.

Ligeså elsker ungerne hele majskolber, drysset med groft salt og smør, og dem havde vi et par i køleskabet, så de fik også en tur på grillen. Faktisk dufter en gasgrill nær på samme måde, som havde det været kul, når først vi steger maden. Men i opvarmningsprocessen kan kan godt savne duften af kul. Men igen, jeg tror hurtigt at man vender sig til det at have en gasgrill, frem for kul.

Det er kun fantasien der sætter grænser for det man smider på grillen.

Brug hvad du har i dit køleskab og lav en lækker salat til, eller noget utraditionelt.

Her er det en let salat med iceberg, tomater, rød peber, agurker, forårsløg, salattern samt kogte æg og radiser.

salatskål

salatskål

Find masser af opskrifter her på siden til tilbehøret, og i denne varme, er salater meget bedre at fortære end så meget andet.

Velbekomme derude!

Focaccia brød med urter
Dette lækre brydebrød eller skivebrød kan varmt anbefales som tilbehør til grillmaden! Der dufter himmelsk når du laver dette brød, og har du grillen klar med en pizzasten ligeså, kan du også lave brødet derpå. Du kan med fordel lave dejen noget tid før du får gæsterne, idet det passer sig selv for det meste.
Tjek denne opskrift ud!
focaccia-1
Asparges salat
Denne lille lækre salat, skaber stor glæde på bordet. Med det syrlige og ostesmagen, samt den nøddeagtige asparges, får du en utrolig lækker smag.
Tjek denne opskrift ud!
asparges-salat
Mango fennikel salat med saltet mandler
En af mine ynglings salater med saltede mandler....
En af de gode vaner i hverdagen er at tilføre krydderurter ja masser af krydderurter. I min salat bruger jeg persille og purløg som indeholder masser af klorofyl.
Tjek denne opskrift ud!
mango-fennikel

 

 

 

 

Artikel Tags:
· ·
Artikel kategorier:
Grill · Kylling · Temaer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
22 ⁄ 11 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...