Disse lækre peberfrugter er mums for vegetarer, og jeg brugte dem rigtigt meget i køkkenet på de restauranter, hvor jeg arbejdede.
Fyldte peberfrugter m/ kartofler og champignonsauce
Disse lækre peberfrugter er mums for vegetarer, og jeg brugte dem rigtigt meget i køkkenet på de restauranter, hvor jeg arbejdede.
- 1 stk Peberfrugt rød
- 1 stk Peberfrugt gul
- 100 gram Friske champignon
- 1 stk løg
- 2 dl kaffefløde
- Olivenolie
- 6 mellemstore Kartofler, kogte og i skiver
- 100 gram Revet mozzarella
- Salt efter behag
- Peber efter behag
- Paprika efter behag
-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Skyl peberfrugterne, del dem på langs og udtag stilk og kerner. Du har nu 4 både: læg dem i et smurt, ildfast fad.
-
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det fint.
-
Brun champignonerne i en gryde sammen med løgene, indtil begge dele er let brunede.
-
Hæld dernæst kaffefløden i gryden, rør rundt og lad det simre indtil det tykner. Smag til med salt, peber og paprika. Tag det af komfuret.
-
Kom kartoffelskiverne i peberfrugtbådene. Fordel dernæst saucen ovenpå kartoflerne. Drys som det sidste den revne ost hen over.
-
Sæt de fyldte peberfrugter i ovnen ved 200 grader i 25 minutter til osten er gyldenbrun. Server straks derefter.
Du kan med fordel komme revet ost i saucen også. Det giver en mere
markant cremet smag.
Du kan også bruge en anden ost; f.eks. gedeost eller parmesan.