Fyldte peberfrugter m/ kartofler og champignonsauce

  • den 21. august 2019
  • Likes!
2019-08-21_15h24_33

Disse lækre peberfrugter er mums for vegetarer, og jeg brugte dem rigtigt meget i køkkenet på de restauranter, hvor jeg arbejdede.

Fyldte peberfrugter m/ kartofler og champignonsauce

Fyldte peberfrugter m/kartofler og champignonsauce

Disse lækre peberfrugter er mums for vegetarer, og jeg brugte dem rigtigt meget i køkkenet på de restauranter, hvor jeg arbejdede.

Ret: Hovedretter
Køkken: Dansk
Nøgleord: grøntsager, peberrfugt
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 1 stk Peberfrugt rød
  • 1 stk Peberfrugt gul
  • 100 gram Friske champignon
  • 1 stk løg
  • 2 dl kaffefløde
  • Olivenolie
  • 6 mellemstore Kartofler, kogte og i skiver
  • 100 gram Revet mozzarella
  • Salt efter behag
  • Peber efter behag
  • Paprika efter behag
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Skyl peberfrugterne, del dem på langs og udtag stilk og kerner. Du har nu 4 både: læg dem i et smurt, ildfast fad.

  3. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det fint.

  4. Brun champignonerne i en gryde sammen med løgene, indtil begge dele er let brunede.

  5. Hæld dernæst kaffefløden i gryden, rør rundt og lad det simre indtil det tykner. Smag til med salt, peber og paprika. Tag det af komfuret.

  6. Kom kartoffelskiverne i peberfrugtbådene. Fordel dernæst saucen ovenpå kartoflerne. Drys som det sidste den revne ost hen over.

  7. Sæt de fyldte peberfrugter i ovnen ved 200 grader i 25 minutter til osten er gyldenbrun. Server straks derefter.

Opskriftsnoter

Du kan med fordel komme revet ost i saucen også. Det giver en mere
markant cremet smag.

Du kan også bruge en anden ost; f.eks. gedeost eller parmesan.

Artikel kategorier:
Mad · Opskrifter

Skriv et svar

Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...