Brød på stål

  • den 25. marts 2021
  • Likes!
surdej

Brød på stål

Hvad er nu det for noget, tænker du?

Her på Foodbloggen har vi i længere tid forsøgt at få lavet nogle gode opskrifter til brød. Brød fås i mange former, i mange smagsvarianter og størrelser. Men hvordan laver man det perfekte brød, som er BEDRE end bagerens? Vel og mærke uden at bruge midler som kun bagerens køkken har?

Vi satte os for at teste et nyt supervåben. Nemlig bagestålet. Man skulle ikke tro det, men med den rigtige dej og dette stykke stål, så får du en krumme, en skorpe og en volumen som gør at englene synger!

Herunder finder du nogle af de opskrifter vi har lavet, som gør at du får et superlækkert brød ud af det, vel og mærke bagt på stålet.

Og hvor finder jeg så dette stål henne? Jo, det fås i mange afskygninger, men prøv bagesten.dk ved at klikke her og få købt dette vidunderredskab hjem i køkkenet. Du vil ikke fortryde dette køb, kan vi love dig.

Nu er det ikke bare et stykke stål. Du skal følge forberedelsen i pakken der følger med, så du får det bedste resultat ud af det.

Helt grundlæggende, handler det om at stålet laver en eksplosion inde i brøddejen du placerer på stålet. Det er med til at få de fine lufthuller frem i brødet, og samtidig med ovnens høje temperatur, får du en superlækker skorpe, som du også finder på det brød, som du køber hos bageren.

Hvis du følger de opskrifter vi har herunder, vil du med garanti få et så lækkert brød, at du ikke vil købe bagerens mere. Så hellere bage det selv da! Og når det så er sagt, så er det også billigere at bage det selv!

God fornøjelse med stålet!

 

PS, du får stålet her på denne side, hvis du klikker nu!

 

Fantastisk surdejsbrød på stål
Her får du virkelig et lækkert brød, bagt på bagestål med surdej. Surdejen er blevet ret populær, og du har med garanti hørt om dette før, eller måske har du ligefrem selv en stående hjemme, som du passer og plejer?
Tjek denne opskrift ud!
brod-surdej
Rustikke brød
Lækre rustikke brød, som bageren laver den, men her er du helten i rummet!
Tjek denne opskrift ud!
rustik-brod
Rustikke brød med Ølandshvede
Lækre rustikke brød med ølandshvede, meget bedre end bagerens!
Tjek denne opskrift ud!
olandsrustik
Rustikke morgenstykker
Har du lyst til noget lækkert morgenbrød, og ikke gider at køre til bageren? Så er disse morgenbrøds stykker det bedste du nogensinde har bagt på en søndag morgen!
Tjek denne opskrift ud!
morgenstykker
Artikel kategorier:
Redskaber · Tilberedninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis at du er menneske, ved at løse gåden her : *
20 × 17 =


Gå ikke glip af! tilfældige opskrifter...