Brød på stål
Hvad er nu det for noget, tænker du?
Her på Foodbloggen har vi i længere tid forsøgt at få lavet nogle gode opskrifter til brød. Brød fås i mange former, i mange smagsvarianter og størrelser. Men hvordan laver man det perfekte brød, som er BEDRE end bagerens? Vel og mærke uden at bruge midler som kun bagerens køkken har?
Vi satte os for at teste et nyt supervåben. Nemlig bagestålet. Man skulle ikke tro det, men med den rigtige dej og dette stykke stål, så får du en krumme, en skorpe og en volumen som gør at englene synger!
Herunder finder du nogle af de opskrifter vi har lavet, som gør at du får et superlækkert brød ud af det, vel og mærke bagt på stålet.
Og hvor finder jeg så dette stål henne? Jo, det fås i mange afskygninger, men prøv bagesten.dk ved at klikke her og få købt dette vidunderredskab hjem i køkkenet. Du vil ikke fortryde dette køb, kan vi love dig.
Nu er det ikke bare et stykke stål. Du skal følge forberedelsen i pakken der følger med, så du får det bedste resultat ud af det.
Helt grundlæggende, handler det om at stålet laver en eksplosion inde i brøddejen du placerer på stålet. Det er med til at få de fine lufthuller frem i brødet, og samtidig med ovnens høje temperatur, får du en superlækker skorpe, som du også finder på det brød, som du køber hos bageren.
Hvis du følger de opskrifter vi har herunder, vil du med garanti få et så lækkert brød, at du ikke vil købe bagerens mere. Så hellere bage det selv da! Og når det så er sagt, så er det også billigere at bage det selv!
God fornøjelse med stålet!
PS, du får stålet her på denne side, hvis du klikker nu!